GuldKontaktgalan

Vinnarna i tävlingen GuldKontakt tillkännages vid GuldKontaktgalan som avrundar Kontaktadagen. Galan arrangeras vanligen som en stor fest där en elegant trerätters middag varvas med prisutdelning i de olika tävlingskategorierna. GuldKontaktgalan avslutas med dans och mingel där vi fortsätter fira de lyckliga vinnarna långt in på natten! 2021 kommer galan att hållas digitalt alt digi/fysisk

2021 kommer finalen att gå av stapeln den 27 maj och som avslutning av Kontaktadagen. Beroende på Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer finalen att genomföras digitalt eller digi/fysiskt. 

Vinnarna av GuldKontakt förtjänar det bästa och att firas med pompa och ståt! Det gör vi vid GuldKontaktgalan som avrundar den årliga Kontaktadagen, som är Sveriges största konferens med fokus på service och sälj via telefon och digitala kanaler. 

GuldKontaktgalan erbjuder elegant trerätters middag med vita dukar och kandelabrar. Middagen varvas med utdelning av priserna i de olika kategorierna tävlingen GuldKontakt:

  • GuldKontakt Kundservice
  • GuldKontakt Telemarketing
  • GuldKontakt Digitala Folkmunnen kundservice
  • GuldKontakt Digitala Folkmunnen Telemarketing


Priserna delas ut tillsammans med våra sponsorer och mätpartners i GuldKontakt. 

Tävlande erhåller två biljetter till Kontaktadagen och GuldKontaktgalan. Önskar man köpa fler biljetter kan man göra det till rabatterat pris, se Anmälan och Priser.